Værksteder

Professionelle værktøjer, professionelle omgivelser og professionel rådgivning og undervisning. Det virker, når budskabet skal ud. Vi deler gerne ud af vores viden til borgere i vores lokalområde, så de kan bidrage til debatten og processerne i samfundet omkring os. Kig forbi eller tag fat i os, hvis du er interesseret i at blive frivillig på en af de mange radio- og TV-stationer, som vi er i kontakt med i lokalområdet. Det gælder også, hvis du kommer fra en institution eller en skole, som har et budskab, du gerne vil have ud til borgerne, eller hvis du vil prøve kræfter med at præsentere et projekt med professionelle værktøjer i en professionel kontekst på en indlevende måde vinklet mod et særligt publikum.

TV og Radio Teknik

Vi har investeriet i  solidt professionelt  kamera- og lyd-udstyr, som sikrer  god lyd og gode billeder under selv krævende forhold.
Vores studier indeholder moderne digital teknik, som er let at anvende og sikrer, at lyttere og seere får en god oplevelse.
Vi lægger vægt på, at det man erfarer og lærer i huset er tilpas universelt og genkendeligt, så brugerne kan selvstændigt kan arbejde videre på nye produktioner og andre tekniske platforme uden unødvendig omskoling.

Animation

Animationer anvendes i stigende omfang, når der skal kommunikeres effektivt og med stram æstetik. Vi har godt styr på Motion og After Effects, som vi bruger flittigt til at skærpe vores produktioner.

Redigering

Vi anvender en bred vifte af professionelle programmer til redigering  af radio og TV. Vi anvender helst Apples software i produktionen, men holder godt øje med freeware og shareware, der kan løfte de samme formål uden omkostninger for brugeren.
Vi betragter vores software, som lige præcis det, det er; Et værktøj til at formidle en historie. Så ingen redigering uden indsigt i storytelling og visuel kommunikation. 

Streaming, Web og Grafik

På samme måde som animationer kan grafik bruges til at skærpe en historie eller sætte en æstetisk ramme om en særlig fortælling. Vi anvender her en bred vifte an professsionel software, som er billig i indkøb, så alle har mulighed for at erhverve det selv, såfemt de har lyst til at fortsætte på egen hånd. Det er også her væsentligt, at det man lærer, kan genkendes og genanvendes i andre sammenhænge, så man ikke skal til at lære det hele forfra.

Vi har dyb indsigt i streaming teknologier til sociale medier og web. Det gælder både soft- og hardware og til een som til tusinder af seerer og lyttere.

Aarhus Global Media,  Ved Lunden 9, st.,   DK-8230 Åbyhøj.  Kontakt Rui Monteiro: +45 50120007 eller rui@aarhusglobalmedia.dk