Projekter

Aarhus Global Media involverer sig gerne i partnerskaber med andre kultur-producenter i det lokale miljø, og vi tager også gerne del i internationale fællesskaber. Det er en del af vores filosofi at bidrage til og samskabe projekter til fælles nytte og ikke mindst for at løfte interessen for deltagelse, medborgerskab og demokrati.

EUCMC

EUCMC er vores europæiske platform for samarbejder mellem NGO'er i Europa.

www.eucmc.eu

Trædesten

Trædesten er et samarbejde med Aarhus Musikskole gennem en række år, hvor Aarhus Global Media bidrager med dokumentation og medieomtale af et unikt udviklingsprojekt for børn og unge.

Læs mere på www.flaskeposttilfremtiden.dk

Aarhus 2017

I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad og Aarhus Global Media leverandør af formidling før, undervejs og efter kulturåret.
Desuden har Aarhus Global Media streamet diverse begivenheder undervejs til ind- og udland, bl.a. den officielle præsentation og åbning og aktuelle debatter under Hypotheticals fra Aarhus Teater med Clemens Kjærgaard.

Se mere på www.aarhus2017.dk

VoicesAarhus

Voices et et internationalt on-line magasin fro unge i Europa. Det handler om unges liv og tilværelse i og omkring Europa set indefra. Håbet er, at unge fra forskellige lande kan søge inspiration til og lære hinanden om deres udfordringer og hvordan, de kan tackles i et moderne Europa.

Se mere på www.voicesaarhus.dk

Aarhus Global Media,  Ved Lunden 9, st.,   DK-8230 Åbyhøj.  Kontakt Rui Monteiro: +45 50120007 eller rui@aarhusglobalmedia.dk