Frivillige

Aarhus Global Media er i vid udstrækning bygget på bidrag fra frivillige fra lokalområdet, fra studiemiljøet og fra internationale samarbejder. Det er vigtigt for os, at alle kan få adgang til medierne. Vi  har mulighed for at tilbyde medietræning til frivillige og medborgere, der har noget på hjertet, som de gerne vil involvere deres omverden i. Tag fat i os som privatperson, organisation eller institution, hvis du gerne vil være med til at bidrage til et stærkt demokrati og ideen om fællesskaber og ansvar.

EVS

European Volunteer Services er et europæisk udviklings- og undervisningssamarbejde finansieret af EU gennem Erasmus +. Vi har i de seneste år haft frivillige fra Spanien, Frankrig, Makedonien og Danmark tilknyttet i op til et år ad gangen. De får ikke blot medietræning, men de lærer også at producere medier til alle platforme, f.eks. lokal-tv, web, Facebook og Youtube.

Radio

Aarhus Global Media har et samarbejde med Radiohuset Aarhus og bidrager dertil gennem oplæring i radioteknik og journalistik. Der er i øjeblikket ca. 15 frivillige tilknyttet. De er en væsentlig drivkraft bag de 4 lokale radiostationer i Aarhus, som hver dag går i luften til glæde og nytte for alle borgere i Aarhus.

TV

Aarhus Global Media samarbejder med ITV OJ og UngdomsTV om teknisk træning, journalistisk forståelse og præsentation. Vi lægger stor vægt på, at vores frivillige har indblik i den lokale kontekst og forstår behovet for at lave relevant indhold til borgerne i sendeområdet.

Aarhus Global Media,  Ved Lunden 9, st.,   DK-8230 Åbyhøj.  Kontakt Rui Monteiro: +45 50120007 eller rui@aarhusglobalmedia.dk